"mikäs täällä on ollessa " funtsii Katja :D

camino%20213-normal.jpg

 Vaellus oli ihania maalaismaisemia ...

camino%20128-normal.jpg

 ...Kilometrejä edessä ja takana ... Aikaa itselle ja omille ajatuksille , jotka monasti minulla olivat : - Sattuu , koskee , silti ihanaa ... Eli mitään kovin syvällistä ei näin lyhyeen vaellukseen mahtunut . Lähinnä mielessä ihasteli maisemia ja mietti ihan vaellukseen liittyviä juttuja , kuten vessaa, seuraavaa kahvilaa, -paljoks mul on vettä viäl , - pitäs napata lääkkeetki jossain , - onkohan alberguessa viel tilaa jne .

camino%20137-normal.jpg

 Aamun varhaisina tunteina oli ihana vaeltaa . Plussaa oli rauha , lintujen laulu , auringon nousu , viileys ja se , että lähtemällä ajoissa varmistat itsellesi paikan alberguessa !

camino%20369-normal.jpg

 Kävellessä  tuli monasti funtsittua biisien sanoja . Rautavaaran kulkurilaulut kävivät monasti mielessä ja pyhiinvaelluksella kun oltiin niin myöskin virret :D Laulut olivat näemmä monella mielessä , koska hyräiltyä ja laulettua musiikkia kuuli vähän yhden jos toisenkin suusta :D

 

 Sinne mentiin minne nuoli näytti ...

camino%20190-normal.jpg

 Näissä kivikoissa oli (matkan varrelta hankitusta) vaellussauvasta hyötyä .

camino%20238-normal.jpg

camino%20250-normal.jpg

  ...Ja niinhän se oli, että miltei aina piti jaksaa kavuta vielä jonkinlaiset portaat ennen kuin päästiin majataloon :D

camino%20199-normal.jpg

 Meillä kävi mäihä , kunnei reitille osunut yhtään sadepäivää . Polut olivat paikkapaikoin niin mutaista maastoa, että osaan kuvitella kunnon sateen saavan ne varsinaiseksi kuravelliksi !

 

 Kävellessä sitä näkee aivan erilaista , aitoa elämänmenoa , kuin konsanaan turistimatkalla . ...Vaikka kyllähän tämäkin osittain "turistimatkaa" oli , ainakin loppu kilometreillä ...